Szülői tájékoztató és nyomtatványok

Tisztelt Szülők!

A gyermekük étkeztetésének térítési díj beszedésének módjában fontos változások vannak folyamatban. Szeptemberben, az október hónapra történő befizetéskor készpénzes befizetésre már nem lesz lehetőségük.

Kérjük, szíveskedjenek elolvasni a Letöltés oldalon is megtalálható SZÜLŐI TÁJÉKOZTATÓ -t és az igénybejelentő nyomtatványt.
Az igénybejelentő nyomtatványt a már hozzánk járó gyermekek szülei augusztus 22-én, az újonnan felvett gyermekek szülei augusztus 23-án az étkezés megrendelési napokon leadni szíveskedjenek.

(Frissítés: 2016.08.16
Az igénybejelentő nyilatkozat leadási határideje a fenntartó által meghosszabításra került. Módosított határidő 2016 szeptember 5.)

Az ebédbefizetést több nyomtatvány adminisztrációja fogja kísérni, ezért szíves türelmüket kérjük.

Óvodánk a hozzánk járó gyermekek szüleit e-mailben szokta tájékoztatni a gyermeküket érintő fontos változásokról, időpontokról, új információkról.
Ehhez az újonnan beiratkozott gyermekek szülei részéről olyan e-mail címet kérünk be, melyet gyakran olvasnak. Kérjük, az ehhez tartozó ENGEDÉLY nyomtatványt is szíveskedjenek kitöltve leadni, amennyiben igénylik az e-mail-ben történő tájékoztatást.